STÖDSAMTAL

Stödsamtal med Freezonen

Personliga möten för stöd och rådgivning i sydöstra Skåne

På Freezonens samtalsmottagning strävar vi efter att skapa en trygg och stödjande miljö där du kan få hjälp och stöd i olika aspekter av ditt liv. Vårt utbud inkluderar stödsamtal, rådgivning, motiverande (MI) samtal samt stärkande möten, allt genom personliga möten som fokuserar på dina individuella behov och önskemål.

Vi är dedikerade till att stödja brottsoffer och utsatta individer och erbjuder även samtalsgrupper där du kan dela dina erfarenheter och känslor med andra som kan relatera. Vid behov är vi redo att följa med dig till myndigheter, vårdinrättningar, socialtjänst, eller till och med skatteverket för att säkerställa att du får den hjälp och stöd du behöver.

Men vårt engagemang stannar inte här. Vi är också här för anhöriga som kan behöva vägledning och stöd i att hantera situationen. Yrkesutövare som arbetar med utsatta personer kan vända sig till oss för att få expertinsikter och rådgivning.

Våra tjänster inkluderar också att hjälpa dig med att göra en polisanmälan, fylla i komplicerade blanketter och svara på frågor om rättsprocessen. Vi är stolta över att erbjuda vittnesstöd vid Ystads tingsrätt och vara din stöttepelare genom den rättsliga processen.

Din anonymitet och tystnadsplikt är grundläggande för oss. Vi värdesätter din integritet och skapar en säker plats där du kan känna dig fri att dela dina tankar och känslor.

Stödsamtal IRL med Freezonen | Juristchatten

Kontakta oss

Kontakta oss för att boka ett stödsamtal. Du kan även chatta direkt med en advokat för hjälp. Läs mer om vilka vi är här.

Hur ett stödsamtal kan hjälpa dig

Relationer som präglas av våld, psykisk misshandel eller andra destruktiva dynamiker kan vara extremt påfrestande och skadliga. Det är viktigt att förstå att du inte behöver kämpa ensam. Stödsamtal hos Freezonen kan vara en kraftfull och stärkande resurs för dig som befinner dig i en sådan situation.

Stöd och förståelse med stödsamtal

Våra erfarna rådgivare på Freezonen finns där för att lyssna, förstå och stötta dig. De erbjuder dig en trygg plats att dela dina känslor, tankar och upplevelser utan rädsla för fördömande.

Säkerhet och sekretess på våra stödsamtal

Ditt välbefinnande är vår prioritet. Vi följer strikt tystnadsplikt, vilket innebär att du kan vara öppen och ärlig om din situation utan att oroa dig för att informationen sprids.

Rådgivning och vägledning

Våra professionella rådgivare kan erbjuda råd och vägledning för att hjälpa dig att förstå din situation bättre och fatta informerade beslut om din egen framtid.

Hantering av rädsla och ångest

Stödsamtal kan hjälpa dig att hantera den rädsla och ångest som ofta följer med relationsvåld och psykisk misshandel. Du kan lära dig strategier för att öka din inre styrka och känna dig mer självförtroende.

Resurser och stöd för framtiden

Freezonen kan också ansluta dig till resurser och tjänster som kan hjälpa dig att skapa en bättre framtid och bryta de destruktiva mönstren i ditt liv.

Det är viktigt att komma ihåg att du förtjänar ett liv fritt från våld och psykisk misshandel. Freezonens stödsamtal kan vara det första steget mot att bygga upp ett tryggare och mer fridfullt liv. Vi finns här för att stötta dig på din resa mot självständighet, trygghet och välbefinnande.”